"BEAT.cat". "ITALIA IMPLANTARÁ EL LLIBRE DE

TEXT ELECTRÓNIC".

"19.02.2009."La ministra d'Educació, Universitat i Recerca del IV govern Berlusconi, Mariastella Gelmini, ha confirmat en una circular ministerial, "10/2/2009" que les escoles tindran la possibilitat d'adoptar els llibres de text, en format electrònic, els quals es podran descarregar, des d'Internet. El govern italià, publicarà properament un decret, que definirà les característiques tècniques dels llibres electrònics".

"La circular, també fa referència a la gratuïtat dels llibres de text, per a la primària, la durada dels llibres del curs adoptats pels ensenyants, "5 anys per a primària i 6 anys per a secundària", i el llançament d'un nou projecte d'intercanvi de llibres, de text entre els estudiants".

"Font: Pubblica Amministrazione, "11/2/2009".

"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 2/18/2009 12:05:00 A: Jesús Gutiérrez Pascual. "Has rebut aquest missatge, perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...