"IOLANDA BETHENCOURT, PARA BEATCAT, Y PARA

JESÚS GUTIÉRREZ PASCUAL".

"La biblioteca de la Cornell University, ha anunciat un pla per oferir 80.000 títols del seu fons, que estaran disponibles, al llarg de 2009, per impressió a demanda a través de la seva col·lecció de llibres digitalitzats disponibles, a través d'Amazon, que en l'actualitat està formada per 6.000 títols".

"Els llibres formen part, del fons de la biblioteca universitària, són de domini públic als Estats Units, impresos abans de 1923, molts d'ells exhaurits, i tracten sobre temes molt diversos, des de història d'Amèrica, fins a veterinària i ornitologia".

"La biblioteca de la Cornell University, ha estat pionera en oferir serveis de impressió a demanda, de llibres del seu fons. La seva associació, amb Amazon, començà el 2006, i en aquests moments, mercès a un acord amb Google, té previst la digitalització, de 500.000 llibres durant els propers sis anys".

"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 2/16/2009 12:25:00 A: Jesús Gutiérrez Pascual. "http://www.elblogdelguti.blogspot.com". Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...