"L´EMPRESA "PLASTIC LOGIC", HA ANUNCIAT,

QUE HA ARRIBAT A UN ACORD AMB

DIVERSES PLATAFORMES PER

OFERIR CONTINGUTS DIGITALS"

"J.G.P.12.02,.2009 - 13:45.h."Ingram Digital i Fictionwise, per llibres electrònics, amb LibreDigital per als diaris digitals, i amb Zinio, per a les revistes digitals, i també per als diaris Financial, Times i USA Today".

"D'altra banda, Plastic Logic, també ha desvetllat la creació d'un programa destinat als editors. Aquest programa, invita els creadors i editors de llibres, diaris, revistes i blocs, a crear i distribuir continguts, que siguin accessibles des del nou lector digital de Plastic Logic, els quals podran ser descarregats, a través d'una botiga virtual de continguts electrònics".

"Aquesta botiga, es posarà en funcionament en el moment que s'iniciï, la comercialització del lector digital, i tindrà el suport de la llibreria de llibres electrònics "Fictionwise".

"La comercialització del nou lector de llibres electrònics, està prevista per al 2010, tot i que estarà disponible, en fase de proves durant el segon semestre de 2009. Per a més informació sobre el prototip i l'empresa Plastic Logic, us remetem a aquest post de Beat".

"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 2/12/2009 12:15:00 A: Jesús Gutiérrez Pascual. "Has rebut aquest missatge, perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...