"IOLANDA BETHENCOURT PARA:

"http://www.elblogdelguti.blogspot.com.

"http://video.msn.com/?mkt=en-GB&playlist=videoByUuids:uuids:a517b260-bb6b-48b9-87ac-8e2743a28ec5&showPlaylist=true&from=shared" ;Video:

"FUTURE VISIÓ".

"Us presente el vídeo anomenat "2019", realitzat per Microsoft Office Labs, on es veuen homes, dones, nens i nenes, utilitzant la següent generació, de dispositius tecnològics de la comunicació".

"Destaquem la paret transparent, que separa dues aules de diferents punts del món, a través de la qual es pot dialogar, gràcies a la traducció de les converses a temps real, i el diari de paper electrònic flexible i en color. Resulta verosímil, imaginar un futur no gaire llunyà, on predominin les pantalles tàctils, extrafines i interactives".

"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 3/12/2009 12:30:00 A: Jesús Gutiérrez Pascual. "Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...