"UNA WEB, INFORMARÁ DE LAS EMISIONES DE LA

INDUSTRIA QUIMICA DE TARRAGONA".

"29.03.2009."El nou web serà consultable a través de la pàgina de Medi Ambient.
Permetrà seguir les emissions contaminants d'algunes de les principals empreses químiques assentades al polígon petroquímic".

"VAMOS A CONTAR MENTIRAS TRIALARÁ, VAMOS A CONTAR MENTIRAS, TRIALARÁ, VAMOS A CONTAR MENTIRAS". MENUDOS PRESUNTOS EMBUSTEROS".

"El Departament de Medi Ambient, posarà en marxa el pròxim 15 d'abril, un web que informarà de les emissions contaminants, de la indústria química de Tarragona, ha anunciat el director dels Serveis Territorials, de Medi Ambient a Tarragona, Josep Lluís Pau. En funció "dels resultats i de l'interès", que desperti entre la ciutadania, aquesta iniciativa podria aplicarse en un futur en altres nuclis industrials de Catalunya, ha explicat la directora general de Qualitat Ambiental, Maria Comellas".

"El nou web, que serà consultable a través de la pàgina de Medi Ambient, és fruit d'un conveni entre la Generalitat i l'Associació Empresarial Química de Tarragona i, a efectes pràctics, permetrà seguir mensualment, les emissions contaminants d'algunes de les principals empreses químiques, assentades al polígon petroquímic de Tarragona".

"Aquestes empreses, "Asesa, Basf, Dow, Repsol, Ercros, Erfei i IQA-La Seda", compten amb 33 focus d'emissió, i el seguiment es farà a través de 159 equips de mesurament continu, de contaminants i paràmetres, ha explicat Comellas".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...