"¿¡¡NO SE QUE COÑO PASA, QUE SIEMPRE VAN LAS "OBRAS" A LOS "AMIGUETES!!?". "¡¡MENUDAS MAFIAS!!?".


"Adjudicades les obres de condicionament,

del camí del Rastillo de Castellciutat".

"La Seu d’Urgell".

"19.05,2009."La junta de govern de l’ajuntament de la Seu, ha adjudicat les obres de condicionament del camí del Rastillo, de Castellciutat, a l’empresa "La Caubella SL", per un import total de 79.129,18 euros".

"El camí va de la part alta del poble de Castellciutat, al municipi de Montferrer, en un tram de 900 metres de longitud. Actualment, el ferm del camí, és de terra, que amb les pluges queda força deteriorat, amb les cor­responents molèsties per als veïns".

"Els treballs consistiran a fer la pavimentació del camí, amb aglomerat asfàltic, sobre una superfície total de 4.600 metres quadrats, dels quals 2.800 donen accés, a Montferrer i la resta al car­r­­er Terrats de Castellciutat".

"D’altra banda, la Generalitat va aprovar definitivament, el projecte de reparcel·lació del sector residencial Pau 7 de la Robada, al municipi de Montferrer i Castellbó".

"L’Institut Català del Sòl "Incasòl" ja tenia previst promoure habitatges de protecció oficial a la zona replanificada i, a la vegada, havia cedit terrenys de la seva propietat a l’ajuntament, perquè Educació construeixi sobre el solar la nova escola del municipi".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...