"LA GENERALITAT, HA CREAT UN CANAL PROPI AL "YOUTUBE", ON ES RECULL UNA SELECCIÓ DE VIDEOS, RELACIONATS AMB EL MON DE LES BIBLIOTEQUES. "CANALBIB".


"La Subdirecció General de Biblioteques,

del Departament de Cultura i Mitjans de

Comunicació de la Generalitat de Catalunya".


"16.06.2009."La Generalitat, ha creat un canal propi al Youtube, on es recull una selecció de vídeos relacionats amb el món de les biblioteques. "CanalBib" inclou vídeos actualment disponibles al Youtube, però també s’hi mostraran vídeos incorporats expressament, de diverses fonts, especialment els produïts per la Generalitat i els seus organismes".

"Tot i que es fa especial èmfasi, en els vídeos relacionats amb les biblioteques catalanes, a CanalBib es poden visualitzar, vídeos de biblioteques de tot el món, fragments de pel·lícules o programes de televisió, on la biblioteca és la protagonista, campanyes de foment de la lectura i el llibre o vídeos, de bibliotecaris i bibliotecàries".

"CanalBib", es va actualitzant a partir de la incorporació, de nous vídeos que els usuaris de Youtube, pengen a Internet. Igualment els usuaris poden enviar-hi recomanacions de vídeos o fer-hi arribar, els propis documents per a fer-ne'n difusió".

"Font: Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, de la Generalitat de Catalunya".

"Enviat per Josep M. Vinyes, a BEAT.cat el 16.06.2009-:12:05:00 A: Jesús Gutiérrez Pascual.Has rebut aquest missatge, perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google.Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...