L'EMPRESA TAIWANESA, "AU OPTRONICS CORP", LIDER EN LA FABRICACIÓ DE PANTALLAS DE TRANNSMISIÓ DE CRISTAL LQUID, "TFT-LCD", HA PRESENTAT UN NOU LLIBRE".

"25.06.2009.-13:10.h."L'empresa taiwanesa, AU Optronics Corp., líder en la fabricació de pantalles de transmissió de cristall líquid, "TFT-LCD", ha presentat a Taiwan un nou llibre electrònic, que disposa de dues pantalles tàctils, que permet visualitzar dues pàgines alhora".

"La pantalla, de 6 polzades, presenta una resolució de 600 x 800 pícsels i 16 tonalitats de grisos. Aquest dispositiu funciona amb tecnologia de tinta electrònica, però no la que desenvolupa l'empresa E-Ink, que és la que utilitzen la majoria de models de llibres electrònics, que es troben en el mercat, sinó la creada per la firma californiana SiPix Imaging, Inc, especialitzada en desenvolupar material, per a pantalles electroforètiques, basades en la patent Microcup".


"Enviat per Iolanda Bethencourt a
BEAT.cat el 6/25/2009 13:10:00 A: Jesús Gutiérrez Pascual.Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google".

"Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "
beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...