"L'INFORMATIU VESPRE": "NOTICIAS ACTUALS".

"L'Informatiu Vespre".

"20.11.2009."Mil milions de nens i nenas al món no tenen algun servei essencial, per la supervivència. És una de les dades de l'informe, sobre l'estat de la Infància que UNICEF ha presentat avui".

"Fa 20 anys es va aprovar, la Convenció dels drets de l'infant, i en aquest temps, les coses han millorat força, tot i que queda molta feina per fer".

"Joan Saura creu, que el tribunal constitucional hauria de dimitir en bloc, per facilitar la renovació. Montilla s'ha desmarcat d'aquestes paraules, assegurant que no és l'opinió del govern, sino del president d'Iniciativa, per Catalunya".

"Cent mil pagesos, de tot l'estat tenen previst participar, demà en la gran manifestació convocada per les organitzacions agràries, a Madrid".

"I els autònoms, podran cobrar l'atur. El govern ha aprovat l'avantprojecte de llei, que preveu subsidis de 2 a 6 mesos".

"Al Barça se li acumulen els problemes, en una setmana clau. Touré Yayá i Abidal tenen el virus "A" i s'afegeixen, a la baixa d'Ibrahimovic per viatjar a Bilbao".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...