"NOTICIABLE "VESPRE" CATALANA".

"L'Informatiu Vespre".

"10.12.2009."El president José Luis Rodríguez Zapatero, assegura que la recuperació econòmmica, és imminent?". En la presentació de l'informe econòmic, el president ha dit que impulsarà la reforma laboral i també, la del sistema de pensions".

"Les noies de 16 i 17 anys, no necessitaran permís dels pares per avortar, però els hauran d'informar. És un dels canvis introduits a la nova llei, de l'avortament, que la setmana que vé arriba al ple, del Congrés".

"Els exhibidors i distribuidors de cinema, proposen que 53 sales de tot catalunya, projectin pel.lícules en català. És l'alternetiva a la llei que prepara la Generalitat, que segons ells els farà perdre espectadors".

"Barack Obama, ha rebut a Oslo el premi Nobel de la Pau. El president nord-americà ha dit que, de vegades, cal fer la guerra per aconseguir la pau, en referència al conflicte d'Afganistan".

"Leo Messi, es perdrà el Barça-Espanyol de dissabte, al Camp Nou i és dubte per a la semifinal del Mundial, de Clubs de la setmana vinent".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...