"BARCIA DENUNCIA, QUE EL PRESSUPOST DE LA MAJORIA, VA SER "PER JUSTIFICAR LA INVERSIÓ".



"FINANCES COMUNALS".

"CANILLO, DEIXARÁ D´INGRESSAR

4 MILIÓNS DE LA CONSTRUCCIÓ".

"Bàrcia denuncia, que el pressupost de la majoria va ser "per justificar la inversió".
"Fins al juny, el Comú havia percebut 612.793 € dels dos milions pressupostats".

"La davallada d'ingressos, provinents del sector de la construcció està afectant tots els comuns. El cap de l'oposició canillenca, Gerard Bàrcia, va denunciar ahir que, en el cas de Canillo, "en concepte de construcció, el Comú deixarà d'ingressar quatre milions d'euros", incloent totes les partides relacionades amb el sector".

"Bàrcia va indicar que aquesta "situació no gaire brillant" és deguda, en part, al fet que, tot i que la majoria va retallar el pressupost per adaptar-lo a la crisi econòmica que es preveia que afectaria els ingressos comunals, "el segon pressupost no era suficient i es va fer per justificar la inversió que es volia fer". Per Bàrcia, és impossible assolir el pressupostat, ja que "amb una vuitena part de l'executat és clar no anem bé".

"INGRESSOS LIMITATS. Segons les dades facilitades pel Departament de Comptabilitat del Comú de Canillo, fins al juny l'administració comunal havia percebut 612.793 euros dels poc més de dos milions pressupostats en concepte d'Impost de Transmissions Patrimonials (ITP).Si es compara amb l'exercici pressupostari de l'any anterior, l'alarma no és tal, ja que va ser durant el tercer i el quart trimestre és quan es va cobrar la majoria dels impostos en concepte d'ITP".

"RETALLADA D'IMPOSTOSL'opció d'Andorra la Vella, de rebaixar els impostos de construcció per fomentar l'edificació sense finalitats especulatives i promoure el lloguer està ben vista pel cap de l'oposició de Canillo. "Rebaixar taxes, impostos i tributs sempre em sembla bé", va assenyalar, especificant, però, que els ingressos derivats de la construcció són els principals ingressos dels comuns".

"Al temps, va remarcar que "si aquesta rebaixa es fes amb la finalitat de cobrir les necessitats d'ingressos, en el cas de Canillo no sorgiria efecte". "El concepte em sembla bé, però per Canillo serà impossible complir amb el pressupost".El cap de l'oposició va destacar que els pressupostos no han estat realistes i que a final d'any tocarà reconèixer la falta de previsió de la corporació".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...