"BEAT.cat": "AMAZON, NOMÉS OFERIRA LLIBRES

ELECTRÓNICS, EN FORMAT KINDLE I MOBIPO".

"Amazon.com ha enviat una nota als editors i als autors, amb els quals treballa, en la qual anuncia que a partir d'ara, només oferirà llibres electrònics, en formats de la seva propietat, és a dir en format Kindle, i en format Mobipocket, empresa que Amazon adquirí el 2005. Per a més informació sobre Kindle, us adrecem a aquest aquest post de Beat".

"Fins ara, el portal Amazon, també oferia versions electròniques en format Microsoft reader i Adobe PDF, però en un termini de temps, encara per concretar deixaran d'estar disponibles a través d'Amazon".

"Val a dir que, la majoria de documents en format Adobe, són de caire tècnic, i en té pocs en format Microsoft Reader, mentre que el seu catàleg, ofereix més de 200.000 títols en format només aptes per al Kindle, i uns milers, en format Mobipocket, apte per a molts lectors digitals i dispositius mòbils".

Font: Publishers Weekly. (28/1/2009)"
"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 1/28/2009 07:30:00 A :Jesús Gutiérrez Pascual. "Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit, al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...