"MÉS DE 77.000 FAMILIES, NO TENEN AJUT AL

TRANSPORT, TOT I TENIR-HI DRET".

"LA LLEI ELS CONCEDEIX DESCOMPTES, PER TRES O MÉS FIILLS. EL TRIBUNAL SUPREM ELS HA DONAT LA RAÓ, Y OBLIGA A LA GENERALITAT, A ESTABLIR BONIFICACIONS DE FINS AL 50%".

"28.01.2009. "Prop de 77.000 famílies catalanes, són nombroses i, tot i que tenen dret, per llei a descomptes en el transport públic, la xarxa integrada incompleix, des de fa anys la norma, i l´Administració els obliga a pagar, el cost íntegre, tot i que tinguin tres o més fills".

"El Tribunal Suprem ha donat la raó a l´Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, "FANOC", que l´any 2000 va interposar una demanda contra l´Autoritat Metropolitana del Transport "ATM" per considerar que incomplia la Llei de Protecció a Famílies Nombroses. L´alt tribunal obliga ara l´ATM a pagar els costos del procés judicial i a establir descomptes per a les famílies nombroses".

"Tenim dret, a descomptes del 20% en famílies, amb 3 i 4 fills i fins al 50% a partir de 5 fills», recordava ahir el director executiu de la FANOC, Raúl Sánchez. Preparen mobilitzacions i una carta al president català, José Montilla, "pare de família nombrosa". El Govern recorda que està preparant una normativa "per poder aplicar descomptes" per a famílies nombroses".

"Actualment, únicament Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, "FGC" aplica els descomptes en el bitllet senzill i la T-50-30, a banda d´algunes empreses privades d´autobusos de connexió interurbana. Des de fa unes setmanes, Renfe retorna l´import cobrat de més a les famílies nombroses si aquestes ho solliciten un cop arriben al seu destí".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...