"BEAT.cat". NEIX EL PORTAL D´SSISTENCIA

JURÍDICA, DERECHO LOCAL".

"17.02.2009. J.G.P."El Derecho Grupo Editorial", ha llançat "derecholocal.es", una web d'assistència jurídica, que té com a objectiu proporcionar informació, i documentació a les administracions locals de l'estat, espanyol".

"El portal ofereix informació, de tots els àmbits locals, com ara organització de les corporacions locals, personal, demarcació, règim electoral, béns, serveis públics, subvencions, etc.
També proporciona un servei personalitzat, d'assessorament i una selecció de resolucions i dictàmens provinents, de diferents òrgans consultius i articles doctrinals".

"El Derecho Grupo Editorial, és un grup editorial creat el 1994, especialitzat en l'edició jurídica en suport electrònic, enfocat als professionals del dret, "advocats, jutges, fiscals, etc.", als professionals dels àmbits fiscal, laboral, comptable, immobiliari i urbanístic i a partir d'ara en l'àmbit local, a través de la seva nova base de dades, "derecholocal.es".

"Enlaces patrocinados "G R A MGestió de Recursos Ambientals", Posa la feina en les nostres mans.www.gram.cat. Segestion Cobro Morosos. Tanto en vía amistosa como judicial. En España y toda la Unión Europea www.segestion.com/"Assessoria d'empresesConsulti'ns" sense cap compromís. Girona i Barcelona www.comptagestio.comAlbet Consellers BcnDirecció i Execució Estratègica Fem que les Coses "Passinjosepalbet.com". Negoci ecològic en venda Sector en expansió: aliments bio Ecommerce. Beneficis 2008, 2007. www.delaterra.net/traspas/Acerca de estos enlaces"Es súper rápido. Visita, http://www.google.com/mobile/ a través del navegador web de tu teléfono.

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...