"BARNES & NOBLE, LLANÇA UNA APLICACIÓ

DE LECTURA DE LLIBRES ELECTRON".

"J.G.P.30.03.2009."El dispositiu Smartphone BlackBerry® Storm™ obtingué el premi Global Mobile, en la categoria "Millor Innovació en Tecnologia Mòbil" durant e GSMA Global Mobile World Congress de Barcelona "16-19.02.2009"

"La llibreria Barnes & Noble Inc. ha llançat una aplicació gratuïta, que permet llegir llibres electrònics als usuaris del dispositiu BlackBerry, fabricat per l'empresa canadenca Research in Motion".

"A través d'aquesta aplicació, els usuaris de BlackBerry. tenen accés a més de 60.000 títols que ofereix el portal de llibres electrònic Fictionwise, recentment adquirit per Barnes & Noble, tal i com explicàvem en aquest post de Beat".

"Aquest anunci, es produeix en un moment en que es detecta un augment en l'ús dels dispositius mòbils, com a suports de lectura de llibres electrònics".

"FONT: "THE WALL STREET JOURNAL"

"Enviat per Iolanda Bethencourt, a BEAT.cat el 30.03.2009. 12:01:00.h. A Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...