"BEAT.cat" Amazon.com compra

Lexcycle, l'empresa propietària,

del programa Stanza".





Recibidos
X





t





"Segons un comunicat publicat el 27 d'abril, Amazon.com acaba de comprar Lexcycle, l'empresa creadora del programa Stanza, que és l'aplicació més popular, per a descarregar i llegir llibres digitals a través de l'iPhone".

"Des del seu llançament, el passat juliol Stanza ha assolit, segons fonts de la mateixa empresa, més d'1,5 milions d'usuaris, de 60 països diferents. En principi, aquesta compra, no comportarà cap canvi pel que fa al funcionament de Stanza, i els usuaris podran continuar cercant, comprant i llegint llibres digitals, a través d'un catàleg de més de 100.000 títols, de diverses editorials i altres proveïdors de continguts".

"Amb aquest moviment, Amazon referma la seva aposta per l'iPhone, com a lector de llibres digitals, ja que aquesta adquisició, té lloc un mes després que l'empresa llancés una aplicació per a poder llegir llibres, Kindle a través de l'iPhone".

"D'altra banda cal recordar, que Lexcycle i Adobe estan desenvolupant, un nou sistema de distribució de llibres, l'anomenat Open Publication Distribution System "OPDS", basat en el format ePub i la sindicació, de continguts Atom, tal i com també explicàrem en aquest post".

"I a l'últim, també recordar, que no fa ni un mes la llibreria Barnes & Noble, adquirí el portal de llibres electrònics Fictionwise, la qual s'havia associat, amb Stanza per oferir llibres digitals a través de l'iPhone, tal i com anunciava Beat en aquest post".

"Podem observar que en el món del llibre digital, els avenços empresarials i tecnològics segueixen un ritme accelerat".

"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 4/29/2009 11:50:00: Jesús Gutiérrez Pascual.
"Has rebut aquest missatge, perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google.
beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...