"¡¡SONRIU!!: "NOSALTRES HO FEM, MALGRAT

TOT". "LA LLUNA EN UN COVE, LLANÇA EL

SEU NÚMERO 4".

"J.G.P. 06.04,2009.-11:25.h."Un altre cop, literatura fresca, original i inèdita.Una nova selecció de relats de ficció en la nostra llengua.Amb autors de la terra, de tot el domini lingüístic.80 sucoses pàgines per al gaudi de tothom. ¡La narrativa més actual!Un apassionant projecte literari, obert a la participació de tothom".

"La Lluna en un Cove, és una publicació mensual, en paper de relats breus de ficció en la nostra llengua. Es tracta d'un magazín literari, enquadernat en rústega, que conté una miscel·lània d'històries sorprenents, originals, de temàtica i gèneres diversos: fantasia, ciència-ficció, terror, drama, però també: humor, aventures, viatges, i un llarg etcètera".

"Són obres generalment breus o d'extensió mitjana, però en qualsevol cas inèdites, i escrites per autors actuals d'arreu dels Països Catalans. És, per tant, una original proposta literària, adreçada a tots els públics".

"Compta amb una sèrie de col·laboradors més o menys habituals, alhora que dóna l'oportunitat de publicar també a tots aquells autors que ens vulguin fer arribar els seus treballs, els quals són revisats i acuradament seleccionats per l'editor".

"La Lluna en un Cove ha començat a publicar en gener de 2009 "número 1", i ara en març llança un número 3, sobre el qual us donem informació detallada en aquesta comunicació".

"http://mail.google.com/mail/?hl=es#inbox/12075f9e907a49db".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...