"MALA PASADA DE TVE A LA ATV ANDORRANA". "TVE, HA DECIDIDO HA ÚLTIMA HORA, NO EMITIR EL PRÓXIMO DÍA 12 DE MAYO LA SEMIFINAL DE EUROVICIÓN EN DIRECTO"

"JUGADA" DE LA TVE, A LA CANTANTE SUSANNA

GEORGI, REPRESENTANTE DE ANDORRA".

"El canal espanyol, decideix a última hora, no emetre la semifinal,

en la qual actuarà Andorra a Eurovisió, perquè coincideix amb el

debat sobre l’estat de la Nació".

"03.05.2009."Televisió Espanyola, "TVE" ha decidit a última hora, no emetre el pròxim 12 de maig la semifinal d’Eurovisió, en què actuarà la representant d’Andorra Televisió "ATV", Susanne Georgi, segons va informar la cadena nacional andorrana".

"La notícia ha estat molt mal rebuda, tant pels responsables del canal, com per la mateixa Georgi que, malgrat tot, reconeixen que no poden una altra cosa que resignar-se davant, la decisió presa per Madrid".

"Setmanes enrere, s’havia establert mitjançant un sorteig, que Espanya emetés la semifinal on Andorra es jugarà el seu pas a la final però, per raons de programació, "sempre segons fonts d’ATV", TVE ha demanat a la Unió Europea, de Ràdio i Televisió "UER" saltar-se aquesta obligació. La cadena espanyola, ha al·legat que Espanya és un dels països, que més promoció està fent del festival".

"Des d’ATV es comenta que una de les raons, que han obligat al canvi a TVE ha estat, probablement, el fet que aquell dia, haurà d’emetre el debat sobre l’estat de la nació, que es fa anualment, des del Congrés dels Diputats i que s’emet sempre per La 2, el canal que habitualment, acull aquesta emissió. Aquell mateix dia, TVE emetrà un especial de comiat a Soraya, abans de marxar cap a Moscou".

"GEORGI TREU FUM".

"La cantant danesa, que ahir va tenir una trobada amb els seguidors, per signar discos en un hotel de la capital, es va manifestar "bastant indignada", per la situació en què l’aboca aquesta decisió del canal espanyol".

"En aquest sentit, va dir que "tots sabem que ATV, no té un gran pressupost des­tinat a fer promoció, per a Eurovisió i hem centrat la nostra publicitat, a Espanya precisament", va explicar la cantant, a la premsa".

"Ara sembla que l’esforç, no hauria calgut. "A mi m’agradaria molt que el concurs depengués de la qualitat musical i del talent dels artistes, però no és així", va lamentar la cantant danesa".

"Georgi considera que, la decisió de TVE és "una cosa bastant lletja per part d’Espanya, i ho veu molt malament", bàsicament perquè ha avisat molt tard. Malgrat aquesta jugada de TVE, Georgi creu que "passarem a la final". La cantant marxa dissabte cap a Moscou, i diumenge ja tindrà el primer assaig a l’escenari".

"LA CANTANT CREU, QUE POTSER EL PÚBLIC CASTIGARÁ A SORAYA".

"Susanne Georgi, va rebre amb entusiasme Soraya, la representant de TVE a Eurovisió, setmanes enrere. Les dues van donar mostres, de tenir la màxima sintonia. El destí, però, els ha boicotejat ara, aquella lluna de mel".

"Malgrat que Georgi, és conscient que Soraya no té res a veure amb aquesta decisió, reconeix que potser el públic andorrà, rebrà la notícia com una mala passada, que pot influir en el vot que des del Principat s’emeti el dia de la final".

"S’haurà d’esperar al 16 de maig, per saber si Andorra passa comptes amb TVE, el dia de la final. "No es pot proposar de pagar amb la mateixa moneda, però que la gent llegeixi la notícia i decideixi el que vulgui", va dir ahir la cantant danesa".

"El que és cert, és que aquesta situació posa encara més difícil, que aquest any es pugui arribar a dir que "aquest any sí". Amb tot, però, ATV es consola perquè en la semifinal, podran votar Rússia i el Regne Unit, on Georgi tindria bona acollida".

"Espanya havia estat sempre, un soci d’Andorra, a les semifinals. Havia premiat els representants d’ATV amb puntuacions elevades: 8 a Jenny, 12 a Marta Roure i Gisela, 10 a Van de Val "a la semifinal d’Anonymous Espanya, no va poder votar per sorteig", segons van recordar fonts d’ATV".

"Polèmiques a banda, Georgi marxa aquest cap de setmana cap a Moscou, amb ganes de començar els assajos. Sobre l’actuació, va avançar que no hi ha una coreografia perquè la cançó no requereix elements d’espectacularitat".

"S’accompanyarà de quatre noies que li faran el cor, dues de les quals van ser a l’escenari d’Eurovisió l’any 2000 acompanyant David Civera i cantant el seu conegut tema "Dile que la quiero".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...