"CRUNCHPAD" EL NUEVO DISPOSITIVO POR CONEXIÓN A INTERNET".

"CRUNCHPAD, UN NOU DISPOSITIU

AMB CONEXIÓ A INTERNET".




Mensaje de seguimiento
fundador i coeditor del popular bloc TechCrunch, ha anunciat".
"3.6.2009" el proper llançament de CrunchPad, un nou dispositiu amb connexió a Internet. Es tracta d'una web-tablet de 18 mil·límetres de gruix, amb carcassa d'alumini i pantalla tàctil i teclat virtual, que permet l'enllaç directe, des de la pàgina principal, a les pàgines webs més utilitzades, com ara Google, Blogger, Wordpress, Yahoo, YouTube, Wikipedia, Twitter, The New York Times, i navegadors com Safari i Chrome, entre d'altres".

"Arrington ha anunciat, que durant el proper mes de juliol, donarà una roda de premsa per presentar la versió final de CrunchPad".

"TechCrunch". És un blog creat el 2005, que tracta sobre les empreses tecnològiques del sector web 2.0 de Silicon Valley, que ha anat guanyant popularitat, fins arribar als 1.808.000 subscriptors, de feeds RSS "a BEAT aviat hi arribarem ;-".

"En un post de juliol, de 2008 Arrington ja imaginava com havia de ser una web-table ideal: molt prima, més barata i manegable que els ordinadors, amb pocs botons i entrades USB per a auriculars, que permetés navegar per Internet sense passar per la interfície d'un escriptori".

"Poc després s'associava a l'empresa Fusion Garage per portar a terme aquest projecte, que tot just acaba d'entrar en la fase final abans de la seva comercialització".

"Us recomanem la visió, d'aquest vídeo de demostració, on s'explica a grans trets en què consisteix CrunchPad".

"El concepte de CrunchPad, que pivota exclusivament al voltant d'Internet, podria marcar la tendència dels futurs dispositius de lectura, i altres eines educatives, i des de BEAT seguirem aquesta evolució".

Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat".09.06.2009.-12:39.h.A: Jesús Gutiérrez Pascual.
Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google.
Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.com".

Comentarios

agustin espina ha dicho que…
Jesús:
Muchas gracias, ante todo a ti, por tu apoyo real hacia mi obra. Tanta generosidad sin sospecha te la agradezco de corazón.
La verdad es que no me gusta mucho, personalmente, difundir mi obra, y tener que ejercer simultáneamente de vendedor. La codicia es el vicio más extendido en la actualidad y sus consecuencias globales las hemos notado todos en mayor o menor medida. Por eso, he buscado una salida comercial orientada a todo el mundo con precios muy asequibles; no creo que una obra de arte deba ser valorada por su precio de salida en subasta. Costumbre muy arraigada, que surge de la confusión generalizada entre «el conocimiento del fuego (Arte) y los instrumentos utilizados para hacer el fuego».
Un fuerte abrazo.
Agustín Espina

Te dejo el comentario en esta entrada porque no he sido capaz de hacerlo en la entrada de las láminas.

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...