"L' INFORMATIU VESPRE". "NOTICIAS: "ANTONI CASTELLS", ANUNCIA LA "PRÁCTICA DESAPARACIÓN" DEL IMPUESTO DE SUCESIÓN, EN HERENCIAS DE PADRES A HIJOS".

"L'Informatiu Vespre".

"rtve.es. 19.11.2009."El conseller d'economia, Antoni Castells, anuncia la "pràctica desaparició" de l'impost de successions, en herències entre pares i fills i cònjuges".

"El jutge imputa sis persones mes, en el Cas Millet, entre ells Gemma Montull, filla de Jordi Montull i exdirectora financera del Palau".

"El 95% d'empreses que ofereixen viatges, i vols per internet vulneren la legislació, segons l'Agència Catalana de Consum. L'agència recomana denunciar-ho si es detecta alguna pràctica irregular".

"Les altes temperatures d'aquest novembre, son inusuals per l'época, i provoquen alteracions en el comportament d'algunes plantes i animals".

"Gabi Milito, ha tornat a jugar avui un partit, després d'un any i mig lesionat al genoll dret. El defensa argentí, ha estat titular en l'amistós que el Barça, ha jugat amb el Bolívar a la Ciutat Esportiva, però els metges no volen precipitar, el seu retorn a l'alta competició".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...