"L'INFORMATIU VESPRE": "NOTICIAS ACTUALS, SOBRE "EL CANVI CLIMÁTIC" "VAGA ENCOBERTA DELS MOSSOS D'ESCUADRA" "AL DEPARTAMENT D'INTERIOR, NO LI CONSTA"

"L'Informatiu Vespre".

"rtve."05.11.2009."La cimera del canvi climàtic de Barcelona, no ens deixa, de moment, grans acords, sobre les emissions de gasos contaminants. "Arenys de Mar també ha hagut d'enviar documentació al jutge Garzón".

"Ells, sobre una finca de la localitat. "Vaga encoberta dels Mossos d'Esquadra de trànsit, a Girona i Barcelona. Segons comissions obreres, els agents d'aquestes demarcacions, estan posant menys multes, per demanar unes millors condicions de treball".

"Al departament d'Interior, no li consta la protesta. "Una nova tècnica, permet l'esterilització femenina, en pocs minuts i sense hospitalització. L'hospital del Mar de Barcelona, és pioner a catalunya en aplicar-la, i les pacients estan encantades".

"Aquesta tècnica, pot substituir la lligadura de trompes. "La lliga de futbol professional estudiarà divendres, si convoca una vaga contra la pujada d'impostos, als futbolistes estrangers que guanyin més de 600 mil euros. Els partits polítics que l'han pactat, i es mantenen ferms en la seva postura".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...