"NOTICIAS Y ACTUALIDAD". "EL PARTIDO POPULAR, ESCENIFICA SU TOTAL "UNIDAD". "FELIX MILLET", MALVERSÓ MÁS DE 23 MILLONES DE EUROS DEL "PALAU". "ESQUÍ".

"L'Informatiu Cap de Setmana".

"14.11.2009.19:28."El Partit Popular, escenifica la seva unitat, i reconciliació després de mesos de turbulències internes. La convenció d'aquest cap de setmana a Barcelona, porta els seus principals líders, amb l'objectiu d'esgarrapar vots a Catalunya".

"Les auditories del Palau, permetran acusar Fèlix Millet, de malversar diners públics. El forat que deixa al Palau, supera els 23 milions d'euros. Ahir van cessar gairebé, tots els membres del patronat".

"Els 11 que queden, dissenyaran ara una nova estructura organitzativa. Primer cap de setmana d'aquí a les estacions de La Molina i Masella. Comencen la temporada, amb el repte de superar els bons resultats, de l'any passat".

"Les nevades d'aquests dies, han permès obrir pistes, i veure els esquiadors més matiners. La Lliga, s'atura aquest cap de setmana, però el futbol continua amb els partits de seleccions. Aquest vespre, per la 1, "Espanya-Argentina", un duel que posarà a prova, les possibilitats de les dues seleccions, de cara al Mundial de Sutàfrica".

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Hvala za intiresny Blog

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...