"L'EMPRESA INTEREAD, AMB SEU A NOVA YORK, HA LLANNÇAT EL NOU LLIBRE ELECTRONIC, "COOL-ER" JA DISPONIBLE AL ESTATS UNITS, AL PREU DE 250 $ ".

"COOL-ER,

un nou llibre electrònic".

"Iolanda Bethencourt",

".



Mensaje de seguimiento

"22.05.2009."L'empresa Interead, amb seu a Nova York, ha llançat el nou llibre electrònic COOL-ER, ja disponible als Estats Units, al preu de 250 $, i que comercialitzarà a Europa el proper 29 de maig".

"Es tracta d'un petit dispositiu de mida, 18,3×11,7 x 1 cm, que pesa només 178 grams, amb pantalla de 6 polzades, que està disponible en una atractiva gamma de 8 colors, de disseny molt similars als iPods d'Apple".

"COOL-ER incorpora entrada per a auriculars, 1GB de memòria interna que es pot expandir fins a 4GB mitjançant una targeta SB, i una bateria que permet passar 8.000 pàgines sense haver de carregar-la de nou".

"Suporta els formats JPEG, PDF, EPUB, TXT, incorpora programes de gestió de drets digitals "DRM", per als formats PDF i EPUB, i reprodueix MP3. El programa permet el canvi a nombrosos tipus de font i mides de text i té versions en 8 idiomes, incloent-hi el xinès i el rus".

"La descàrrega de llibres, es fa a través de l'ordinador personal, a partir dels navegadors Windows Explorer i Finder de Mac. L'empresa també ha creat, la botiga de llibres digitals "CoolerBooks.com" , amb 750.000 títols disponibles".

"Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el .5/22/2009 07:30:00 A: "Jesús Gutiérrez Pascual. Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroups.".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...