"UN AUTOMÓVIL, SE ESTRELLA CONTRA EL GENTIO, QUE PRSENCIABA EL DESFILE DEL "DÍA DE LA REINA". "HAY VARIOS MUERTOS Y MUCHOS HERIDOS".


"TERRIBLE ACCIDENTE, EN EL DESFILE

DE LA REINA DE HOLANDA, Y FAMILIA".

"30.04.2009."Bij het incident bij de viering van Koninginnedag in Apeldoorn zijn vier doden gevallen. De doden vielen toen een auto met redelijk hoge snelheid door de menigte reed". Het programma voor de rest van Koninginnedag is afgelast".

"Tijdens de live-uitzending van de NOS was te zien hoe een zwarte auto omstreeks 11.50 uur, komend vanuit de Jachtlaan, door de menigte in de richting van de bus met de koninklijke familie reed. De auto liet een spoor van gewonden achter zich".

"Daarna botste de auto, waarvan de voorruit al beschadigd was, tegen het monument De Naald. Onduidelijk is of er opzet in het spel is. Volgens de politie is de auto door de afzetting gereden".

Gewonden
"Bij het incident zijn ook 17 gewonden gevallen, van wie vijf zwaargewond. Sommigen moesten worden gereanimeerd voordat zij met ambulances naar het ziekenhuis konden worden gebracht.

Sommige slachtoffers lagen ruim anderhalf uur op het kruispunt. Een deel van de gewonden is overgebracht naar het Lukas ziekenhuis in Apeldoorn.

Een deel van de slachtoffers, het aantal is niet bekend, zijn vrijwilligers die de gehandicaptendrumband Prinses Juliana uit Tilburg begeleidden. De gehandicapte muzikanten van de band zouden niet gewond zijn geraakt.



Bestuurder
De bestuurder van de auto moest uit het wrak worden gesneden. Hij wordt ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is ook gearresteerd en hij wordt verhoord. Volgens medewerkers van de NOS ter plekke werd hij ingesnoerd en naakt op een brancard gelegd.

Medewerkers van Omroep Friesland hebben burgemeester De Graaf horen zeggen dat de bestuurder met opzet op de menigte is ingereden. Andere bronnen konden dat niet bevestigen.



"Geschokt".

"De koninklijke familie heeft het incident gezien en reageerde geschokt. Prinses Máxima keek toe met de hand voor de mond. De familie werd naar de eindbestemming Paleis Het Loo gereden. Daar zou het défile worden gehouden, maar dat ging dus niet door. Even later ging de vlag van het paleis halfstok".

"Na het incident zette de politie het plein bij de Loolaan af en verzocht het publiek weg te gaan. Dat verliet verslagen en aangedaan het kruispunt".

"De activiteiten in Apeldoorn werden kort na het incident door burgemeester De Graaf afgelast. De politie geeft om 15.45 uur een persconferentie over het incident.Heeft".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

0TILIA.❤️️ BEST OF DEEP HOUSE REMIXES 2023".