"AMAZON HA INICIAT UN NOU SERVEI, QUE PERMET ALS BLOCAIRES, SINDICAR ELS SEUS CONTINGUTS, EN FORMAT KINDLE".

"BEAT.cat"."Amazon llança

un servei de subscripció a blocs,

per als usuaris de ...





"PARA LOS BLOCAIRES DEL MUNDO".










"Iolanda Bethencour".




"20.05.2009.-10:07.h."Amazon ha iniciat un nou servei, que permet als blocaires sindicar els seus continguts, en format Kindle".

"Per la seva banda i a canvi del pagament, d'una quota mensual, els usuaris del llibre electrònic Kindle, poden triar entre
una àmplia selecció de blocs, que són actualitzats de manera automàtica mitjançant feeds RSS, i són accessibles directament des del dispositiu, per connexió sense cables, "via Whispernet".

"El preu de la quota, pot ser de 0,99, $ o bé 1,99$ al mes, a criteri d'Amazon, que és qui fixa el preu. Amazon es queda el 70% d'aquest import, i el propietari dels continguts del bloc, el 30%".

"En aquests moments, Amazon ofereix als usuaris del Kindle, la possibilitat de subscriure's a 4.500 blocs, de temàtica molt diversa, com ara art i entreteniment, humor i sàtira, internet i tecnologia, indústries, negocis, cultura i estil de vida, notícies, política i opinió, viatges, ciència i esports".

"Font: "The Wall Street Journal ."20/5/2009".

Enviat per Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el "20.5.2009.-1007.h. P: Jesús Gutiérrez Pascual. Has rebut aquest missatge perquè estàs subscrit al grup "BEAT.cat" de Grups de Google. Per a donar-te de baixa d'aquest grup, envia un correu electrònic a "beatcat-unsubscribe@googlegroup".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...