"EN CATALUNYA, PUGEN EL 30 GRAUS, LA TEMPERATURA, EN LA PRIMERA ONADA DE CALOR". "EL TERMÓMETRES "PUGEN, SOBRETOT A L'INTERIOR".

"Catalunya supera els 30 graus de temperatura,

en la primera onada de calor".

  • "Els termòmetres pugen, sobretot a l'interior".
  • "Continuarà almenys fins divendres".
  • "Els catalans es refresquen a platges, fonts i l'ombra".

"20.05.2009."No són inusuals en aquesta època, però sempre sorprenen. Potser perquè és la primera gran onada de calor que afronta Catalunya aquest any".

"De fet, els termòmetres poden arribar, i fins i tot superar, els 30 graus en molts punts de les comarques de l'interior. És una pujada normal, sobretot, per l'arribada de vents del sud".

"És una pujada normal, sobretot per l'arribada de vents del sud, però el fet de tractar-se de les primeres temperatures, quasi d'estiu sempre ens xoca", van assegurar ahir a 20 minutos, des del Servei Metereològic de Catalunya".

"Potser per fer front, a la calor, des de fa uns dies les platges s'han començat a omplir de banyistes, i les sandàlies i els tirants, han desbancat les botes, els jerseis i les jaquetes als carrers".

"Ahir, més d'un anava sense samarreta, pel carrer i buscava l'ombra, les fonts, un gelat o un refresc".

"Fins divendres, s'esperen dies càlids, inclús amb més calor. Les temperatures màximes oscil·laran entre els 21 i els 26 graus, en el litoral català, entre els 24 i els 29 al Pirineu i entre els 26 i els 31 graus, a la resta del territori".

"Per al cap de setmana s'espera l'arribada d'un petit front amb núvols, que poden enterbolir el cel i fer que les temperatures no pugin més".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

"Beating Blackjack, Roulette, and the Stock Market: The 90-Year-Old Gambl...