"ALGUNAS PRECIOSAS AUTORAS, DE LOS RELATOS, DE "LA LLUNA EN UNA COVE".

"Sobre els autors:

"Raquel Santiago Batista: "Barcelona, 1976". "Sóc diplomada en Magisteri i llicenciada en Lingüística per la Universitat de Barcelona. Em coneixen a la blogosfera amb el pseudònim de llenguaddicta, i publico alguns dels meus relats, i poemes al blog http://contesllenguaddicta.blogspot.com".

"Escric des que tinc ús de raó: diaris personals, contes, poemes, idees, pors, angoixes, inquietuds... i un bon munt de cartes, a amics d'arreu del món".

"Gemma Pellisa Prades: "Tortosa, 1986". "És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i, actualment, està cursant un doctorat en literatura catalana medieval. Ha guanyat diversos premis literaris de narrativa breu, entre els quals, l'Scribo, "novembre de 2006" amb "El moment de la seducció, l'Unificcions "2008" amb El megalòman o el Premi en Prosa Sant Boi de LluçanèsLa Ce Rompuda i ha quedat finalista als Premis Tinet de narrativa curta "2008" amb Qüestió d'estat. Una de les seues passions és viatjar, sobretot a Itàlia, on va viure durant mig any. El somni, el mateix des que tenia sis anys: ser escriptora". "2008" amb

"Natàlia Senmartí Tarragó: ¡¡Salve!!. "He nascut a Barcelona, i fa quasi trenta anys que visc al Principat d'Andorra. Em dedico a l'ensenyament de la història de l'art i del cinema a l'escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella".

"Abans vaig donar classes de disseny, còmic, paper maixé, il·lustració, tècniques d'animació i plàstica per a infants, joves i adults. M'he dedicat a il·lustrar llibres de tota mena i alguns dels meus dibuixos, gravats, pintures, han estat exposats en galeries de l'estat espanyol i al Principat. Sóc llicenciada en Història de l'Art".

"Però, la meva dèria, sense menysprear altres com la fotografia, consisteix a escriure i, d'una manera quasi histèrica, compulsiva, sobre temes històrics. Sempre em trobareu uns dos mil anys enrere, o encara més enrere, en els llimbs de l'Olimp, o a les ribes del Nil".

"Conrad Freixe: "Figueres, 1976". "Ha passat la major part de la seva vida a Alcoi, País Valencià. En La Lluna en un Cove, ha publicat: La dona de negre "núm. 4", i L'ou "núm. 3".

Comentarios

Entradas populares de este blog

"LINDSAY LOHAN", SEMIDESNUDA, REALIZA SU "POSADO" MÁS CONTROVERTIDO". "LO HA HECHO PARA LA REVISTA "MUSE".

"DE VACACIONES EN EL CARIBE". "CON 27 AÑOS, PARECE QUE ESTÁ, EN EL "MORPHING GEORDIE"."KIMBERLEY SE ENCUENTRA TRABAJANDO".

0TILIA.❤️️ BEST OF DEEP HOUSE REMIXES 2023".